Åpningstider: Mandag til fredag: 10:00 – 16:O0. Lørdag: Etter avtale.    

Vår nettbestilling av timer er for tiden ute av drift ring til oss: 924 65 348, eller send oss epost: bestilling@gunns-salong.no eller følg denne linken og send en melding på facebookprofil, så hører du straks fra oss.

 

Vår lange erfaring og faglig kunnskap til din tjeneste

 

Vi mener at en utmerket frisyre er en av nøklene til suksess i ethvert område av livet. Den gir selvtillit og etterlater det ønskede inntrykket.

Det blir som å skifte ramme på et bilde. Da kan du forandre stil.

 

Frisørtjenester for dame

 
 
 
Frisørtjenester for dame i Oslo

Hårfarging og bleking

Hårfarging og bleking med kvalitetsmessige Joico hårfarger som tar vare på hodebunnen og håret. Vi tilbyr også striping, toning og farging av ettervekst. Vil du ha noe nytt og stilig? Spør i vei! Vi får det til.Vi lager en resept på fargen bare til deg.

Hårklipp

Ved bruk av de nyeste klippeteknikker, vil vi skape en hårklipp som er stilig, som passer din personlighet og er lett å vedlikeholde. Alt hår trenger å trimmes jevnlig. Særlig hvis du sparer til lengre hår.

Retting av hår

Retting av hår med keramiske rettetang. Vi kan også omstrukturere en vekstretning (verv) eller partier som legger seg feil vei. dette vil vare i 3-4 uker.

Hårstyling

Vi tilbyr hårstyling etter hver tjeneste (hårklipp, farging, kur). Du trenger ikke nødvendigvis å kombinere hårstyling med andre tjenester.

Hårkur

For deg med tørt, slitt eller matt hår anbefaler vi å utføre hårkurer med våre intensive og pleiende hårpleieproduktene regelmessig. Produktene blir tilpasset akkurat din hårtype.

Frisørtjenester for herre

 

Hårklipp

Vår erfaring med herrehårklipp lar deg holde hårklippen uendret. Men vil du ha forandring, tilbyr vi deg nye muligheter basert på de siste motetrendene, din livsstil og ansiktsform.

Hårtoning

Ønsker du endringer i ditt utseende? Eller tvert imot – å dekke over grå hår slik at ingen merker dem og du vil se noen år yngre ut? Alt er mulig ved bruk av de nyeste hårfargingsteknologier og semipermanente hårfarger av høy kvalitet.

Frisørtjenester for barn

 
Vi er veldig glade i barn og har lang erfaring i arbeid med dem. Derfor er det trygt å overlate ditt barns hårklipp til oss. Vi vil kunne finne et felles språk med dem og ha samme mening om sluttresultatet.
Frisørtjenester for herre - Frisør i Oslo

 

Hvordan jobber vi?

Vi jobber i et frisørteam og med deg. Våre frisører vil tilby deg personlig veiledning til valg av hårklipp, frisyre eller hårpleieprodukter, tilpasset din livsstil, ansiktsform, øye og hudfarge.

Vi elsker forandringer fordi hver eneste frisyre er som et kunstverk. Våre frisører investerer sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg å se nøyaktig ut som du ønsker.

Ønsker du forandringer?

Vi hjelper deg gjerne med å forandre frisyre da det ofte har sammenheng med positive endringer i enten profesjonelt eller privat liv.

Har du funnet et bilde av den ønskede frisyren eller fargen, tar du med det. Det bidrar til bedre kommunikasjon og forståelse, slik at du får det ønskede resultatet.

Hårpleieprodukter

Hårpleieprodukter - KMS California
Vi mener et sunt og pleid hår er det beste motetilbehøret man kan ha. For å ta best vare på ditt hår, bruker vi de kjente KMS California hårpleieproduktene: sjampo, balsam, stylingprodukter, og kur.

Vi har jobbet med disse produktene i mer enn 25 år. Hver hårtype og frisyre trenger forskjellige hårpleieprodukter. Dermed har KMS California et bredt utvalg til forskjellige hårtyper.

Disse og andre hårpleieprodukter for daglig hårpleie og sunt utseende kan dere kjøpe i vår salong.

Hårfarger

Vi fører Joico hårfarger. Denne hårpleieserie er blitt anerkjent for sin høye kvalitet og miljøvennlighet av frisører i mer enn 65 land. Det aller viktigste er at fargene ikke påvirker helsen.

Møt våre frisører og finn ut mer om oss

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X