Åpningstider: Mandag til fredag: 10:00 – 16:30. Lørdag: etter avtale.    Ring til oss:  22 37 47 12, eller    Bestill tid her  

Vi har alltid en profesjonell og kreativ atmosfære. Vi mener at sunt hår er vakkert hår. Hår har mye mer å si for utseendet enn klær, smykker og sminke.

Du er hjertelig velkommen til vår lille og hyggelige frisørsalong “Gunns Salong” som ligger i det rolige Sinsenområdet i Oslo.

“Jeg er en fan av mitt arbeid. Min største tilfredsstillelse er en fornøyd kunde. Jeg følger jevnlig med på de siste motetrendene, slik at kundene alltid får det de ønsker seg. Føler kunden og jeg har et “sammerbeid” som fungerer flott.”

Gunn

Frisører

 

Gunn Solberg

Gunn Solberg Larsen

 
Gunn er en frisør med mer enn 37 års erfaring med dame-, herre- og barnefrisyrer. Hun har mesterbrev og svennebrev hadde praksis hos kjendisfrisøren Tom Eriksen. Hun fikk sin første frisørerfaring allerede som en tenåring, da familien og vennene stolte på hennes smak og fingerferdigheter. De ble da også Gunns første faste kunder.

 

Kundene setter stor pris på Gunns erfaring, kunnskap og ærlighet. Det er ikke alltid mulig å oppfylle kundens ønsker pga. hårtekstur, ansiktsform eller livsstil. Hun kommer gjerne opp med nye ideer og innrømmer at en kunde som stoler på frisøren sin er enhver frisørs drøm.

Laila Bergum

Laila Bergum

 
Laila sluttet seg til Gunns Salong i 2011 og har siden gjort seg fortjent til tilliten fra mange kundene i salongen. Laila har lært sine ferdigheter hos Gjøvik yrkesskole – frisørlinjen. Jobbet på Gjøvik fra 1976  og startet på Luggen Frisør (Sannergaten i Oslo) 1986 – 2011. Laila er glad i jobben som frisør, og liker å jobbe med mennesker.

 
Hvis det haster med å få svar på bestillingen, ringer du oss på 22 37 47 12, så får du en bekreftelse umiddelbart.
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X