Åpningstider: Mandag til fredag: 10:00 – 16:O0. Lørdag: Etter avtale.    

Vår nettbestilling av timer er for tiden ute av drift ring til oss: 924 65 348, eller send oss epost: bestilling@gunns-salong.no eller følg denne linken og send en melding på facebookprofil, så hører du straks fra oss.

 
 • Elin Hammer, Oslo

  «Gunns Salong anbefales på det sterkeste. Jeg har gått her i ca. 25 år og det sier sitt. Man får en varm velkomst når du kommer , ærlige tilbakemeldinger som betyr mye. 100% service og gratis WI-FI.  løpet av de 25 årene har jeg ikke gått til noen andre frisører. Det er kun Gunn som får fikse mitt hår. Kan vel kalles en “vip” kunde. Gunn finner alltid en time til deg hvis det “haster” og det gjør det jo innimellom.»

  - Elin HammerOslo
 
 • Ole, Oslo

  «Kom til Gunns Salong for ca 12 år siden fordi jeg bodde i nabolaget. Storfornøyd, og kommer tilbake selv om jeg har flyttet fra Sinsen. Alltid blid og hyggelig, fantastisk service og fleksibilitet. Anbefales på det sterkeste.»

  - OleOslo

 
 • Kari, Oslo

  «Jeg begynte i Gunns Salong våren 2011. Så en artikkel i lokalavisen, og oppsøkte salongen. Jeg likte umiddelbart miljøet og Gunn. Alltid godt arbeid og en hyggelig stund blir det her. Føler at jeg er i trygge hender. For øvrig har jeg vært fornøyd hver eneste gang jeg har gått ut av salongen. Jeg vil absolutt anbefale denne salongen til andre.»

  - KariOslo

 
 • Ruby Castellanos

  «Jeg har vært kunde hos Gunn i ca 30 år. Litt til og fra, og har også prøvd ut andre salonger, men kommer alltid tilbake til den “lille” salongen på Schouterrassen. Dette både p.g.a. den servicen du blir møtt med samt kvaliteten på jobben som blir utført på håret mitt. I salongen til Gunn er det høyt under taket, latteren sitter løst og her går man ut av døren med smil om munnen, kakesmuler i munnviken og flott frisyre. Jeg vil absolutt anbefale denne salongen.»

  - Ruby Castellanos

 
 • Mats, Oslo

  «När jag børjade jobba i Norge hadde jag ingen fast frisør. Jag gick hos nogra forskjellige, men va aldrig helt fornøjd. I 2004 (10 års jubileum) møtte jag Gunn gjenom felles bekjente. Det visade sig att hun va flink till å klippe. Jag har aldrig hatt anledning til å klage. Ser frem til 10 nya år.»

  - Mats, Oslo

 
Vi hjelper deg gjerne med å forandre frisyre da det ofte kan ha positive virkninger, både i ditt profesjonelle og private liv.
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X